perjantai 1. marraskuuta 2019

Tilan stailaus: messuosaston suunnittelu

Tilan stailaus- opintokokonaisuuden yhteydessä pääsimme suunnittelemaan kuvitteellisen messuosaston jollekin pienelle firmalle/ tuotteelle. Tuttavani on yksi Luonkos eco-kosmetiikan yrityksen yrittäjistä, joten tiedustelin häneltä lupaa saada käyttää heidän brändiään koulutyössäni, jotta voin tuotoksen julkaista täällä blogissani ja myös instagramissa @varjoja_ja_valoja. 


Nämä erilaiset tietokoneohjelmat eivät ole olleet minulle entuudestaan tuttuja, enkä ole koskaan mitään tietokone-/pelikonsolipelejä pelannut, joten tällainen kolmiulotteinen luominen on itselleni ihan täysin uutta. Tässä työssä tutustuimme ohjelmaan nimeltä SketchUp. Taustakangas ja logo ovat yrityksen omia. Tavoitteenani oli luonnonmateriaalien käyttäminen esittelypöydässä, joten niiden pintamateriaalina on käytetty kelonharmaata lankkua. Lamppujen avulla kolmen eri ihotyypin tuotteille saatiin jokaiselle oma kohdevalo ja samalla ryhmittämään esittelytiskiä. Lattiamaton väri on sama kuin seinän logossa. 

Pohjapiirustuksekset messualueesta. Alempi pohjapiirustus on tulostettu A4-paperille mittakaavassa 1:20.
Lopuksi pääsimme kokeilemaan myös ohjelmaa nimeltä Archicad, josta kuvat alla. Photoshopin avulla sain logon lisättyä seinälle, koska se ei siirtynyt SketchUp-tiedoston mukana Archicad-ohjelmaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti